Har du tidigare erfarenhet i rollen som svetsare? Är du kvalitetsmedveten och noggrann i hur du utför dina arbetsuppgifter? Vill du vara en del utav ett företag med familjär känsla? Då vill vi höra mer om dig! Läs vidare och skicka in din ansökan med CV.

Ansök här!

I rollen som svetsare hos Thomas Smide kommer du att tillverka handgjorda smidesprodukter. Du kommer att arbeta med tillverkning utav bland annat staket, grindar och räcken. Vi ser därför att du är van vid att arbeta utifrån ritning och kan arbeta såväl självständigt som i team.

För att passa i rollen har du:

  • Kunskap om MIG-MAG svetsning
  • Arbetat med vinkelslip samt borrmaskin
  • Van att arbeta utifrån ritning
  • Minst 1 års erfarenhet som svetsare

Thomas Smide erbjuder dig:

  • Varierande arbetsdagar 
  • En roll i ett företag med bra sammanhållning 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Thomas Smide med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Thomas Smide

Företaget är leverantör och tillverkare av handgjorda smidesprodukter. Hos TSJ finns ett stort utbud av säkra och estetiskt tilltalande smidesprodukter. På Thomas Smide har man teoretisk kunskap. Thomas Smide tillverkar bland annat balkongräcken, grindar, staket och smide till sängar.

 

Om smidesverkstad

Den konstform som representeras av smidesjärn matas av två oundvikliga mänskliga behov:

  1. skydd
  2. skönhet.

Det är därför vårt företag förenar tradition, som är hantverks utförande av smidesjärn med ett konstant sökande efter tekniska och estetiska innovationer.  Hos oss hittar du ett stort utbud av säkra och estetiskt tilltalande smidesprodukter.

 

Vad är smide?

Smide är en process där en metall bearbetas så att plastisk deformation uppstår. Plastisk deformation innebär att man flyttar om i strukturen av atomer och molekyler i metallstycket. Det finns två typer av smide; kallsmide och varmsmide. Idag förekommer kallsmide hos plåtslagaren. Generellt så läggs metallstycket på ett städ och med hjälp av hammarslag förändrar man materialets inre struktur och därmed uppnår materialet den form smeden vill ha.

Vid bearbetning i kallt tillstånd får man en bättre precision på det smidda föremålet. Vid bearbetning vid upphettning krävs det mindre krafter vid formning att arbetsstycket. Smide ger smeden kontroll över hur kornen lägger sig i metallerna (hur bindningarna inuti ligger), så att en god hållbarhet och styvhet uppnås. Smidda produkter har en god förmåga att motstå mekanisk påfrestning. Idag används smide för till exempel bultar, handverktyg och järnväg.

 

Produkter
Övrigt
SvenskaEnglish

Moms visas: